יום ראשון, 11 בדצמבר 2011

שניצלים אליפות

קבלו את המתכון לשניצלים המשודרגים שלי הידועים בכינויים "שניצלים אליפות"...
כמה שידרוגים לפירורי לחם, כמה שידרוגים לביצה הטרופה, ציפוי כפול, הוראות הכנה מדויקות וזהו.

המצרכים-
לפירורי הלחם- 2 שקיות פירורי לחם רגיל/זהב, מתוגברות ב-5 כפות פפריקה מתוקה, 2 כפיות מלח, חצי כפית פלפל שחור ו-4 כפות אבקת מרק בצל מסוננת.
לבלילת הביצים- 8 ביצים, 2 כפות חלב, כפית חרדל וכפית שום כתוש
לבשר- 1.5 ק"ג חזה עוף מנוקה משומן וגידים ודפוק עד עמקי נשמתו לפרוסות דקות דקות.

טובלים כל פרוסת חזה עוף בפירורי הלחם, לאחר מכן בבלילת הביצים ושוב בפירורי הלחם. מטגנים דקה וחצי בדיוק מכל צד, מרימים, נותנים לשמן לנזול ומניחים על נייר סופג משני הצדדים. מחליפים את השמן כל 3-4 נגלות בשביל להימנע משניצלים עם טעם לוואי שרוף ועשן בכל המטבח.

והתוצאה- ללקק את האצבעות....