יום ראשון, 4 בדצמבר 2011

קוביות תפוחי אדמה

קוביות קטנות קטנות של תפוחי אדמה- כמה פשוט ככה טעים!
העבודה היחידה פה היא לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה, ואם יש לכם את החותך סלט/בצל המפורסם זה יחתוך בדיוק לגודל הרצוי. להבדיל ממתכונים אחרים של תפוחי אדמה זה גם נשמר טוב במקרר לכמה ימים.

הרכיבים (ואפשר כמובן להכפיל/לשלש את הכמות בהתאם למס' הסועדים)
6 תפוחי אדמה בינוניים
כפית מלח
2 כפיות פפריקה
2 כפיות שמן
2 כפיות שום כתוש


אופן ההכנה-
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות קטנות, לערבב בקערה עם התבלינים והשמן, לשים בתבנית אפיה ולהכניס לתנור לשלושת רבעי שעה עד שעה, מדי פעם לפתוח את התנור ולנער קצת שהכל ישחים יפה.

למי שאוהב טיפה חריפות אפשר לשדרג עם שבבי צ'ילי, וכמובן תוספות נוספות כיד הדימיון הטובה...