יום רביעי, 30 בנובמבר 2011

5 התוספים שאני לא יכולה בלעדיהם

1. פלפל שחור גרוס טרי- אמיתי, כזה שנטחן במקום בתנועה סיבובית לפירורים לא שווים ומשאיר עקצוץ קטן על הלשון. אין בכלל מה להשוות לאבקת פלפל שחור או לפלפל הגרוס הקנוי.


2. פרמזן- לכל סוג של פסטה, ריזוטו ואפילו פתיתים- התוספת המושלמת!

3. עגבניות שלמות מקולפות בקופסת שימורים- מאז שנתקלתי בהן לראשונה אין אצלי יותר עגבניות מרוסקות בקופסה. קנו את אלו האיטלקיות, עם עגבניות תמר, והשתמשו בהן בכל מתכון שדורש בישול עגבניות. המחיר קצת יותר יקר אבל התבשיל יהיה חף מטעמי הלואי שכל כך התרגלתם אליהם...

4. שום כתוש- ויסלחו לי כל השפים, באמת שאני לא מוצאת סיבה לקלף, לכתוש אותו לבד ואז לנסות לנקות את החורים בכותש. פשוט עבודה מיותרת, אין שום הבדל.

5. שמן זית טוב- כתית מעולה, כבישה קרה, סביב 1% חומציות, צלול יפה וסקסי. לתיבול, לבישול ולטיגונים קלים